My photo
Everything I'm not,made me who I am.I'm wearing kaca mata to see LIFE. I'm also a daughter and a student.being a twenty is not easy as you think!this is my blog so it follows my rules! sila pakai kaca mata hitam anda bila lawat ini blog ;D sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan dan jalan cerita yg terkandung dalam blog ini sila tekan kotak X yg berwarna merah disebelah atas kanan anda. dan jika ada mahu jadi FOLLOWER saya sila scroll sampai bawah ye.ini bukan ugutan tapi amaran! segala kerjasama adalah amat dihargai ;D

Wednesday, July 27, 2011

218.IDA : BLACK AND WHITE CONTEST

Assalamualaikum!

hari ini aku tak nak buat entry panjang panjang. aku post entry ni pun sebab aku nak join lagi satu contest ni. lagipun ada banyak masa terluang ni aku rasa tak salah aku nak join contest ni kan? HAHA okay lah malas nak cakap banyak sebab otak aku tengah takde idea ni.



korang pun boleh join jugak
kalau teruja nak join
CLICK SINI


inilah gambar aku yang dikorbankan untuk contest CIK IDA ni!


*location: TELUK CEMPEDAK, KUANTAN.*


oh tiba tiba teringatkan KUANTAN!
entah bila boleh pergi sana lagi ;(

4 comments:

Sara Afiqah said...

good luck :)

japilla said...

thanks kak iqa :D

Maya Lisa said...

goood luck sayangg ^^


http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/08/ida-black-and-white-contest.html

japilla said...

thanks dear :D