My photo
Everything I'm not,made me who I am.I'm wearing kaca mata to see LIFE. I'm also a daughter and a student.being a twenty is not easy as you think!this is my blog so it follows my rules! sila pakai kaca mata hitam anda bila lawat ini blog ;D sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan dan jalan cerita yg terkandung dalam blog ini sila tekan kotak X yg berwarna merah disebelah atas kanan anda. dan jika ada mahu jadi FOLLOWER saya sila scroll sampai bawah ye.ini bukan ugutan tapi amaran! segala kerjasama adalah amat dihargai ;D

Friday, July 15, 2011

213. segmen blogku belum POPULAR oleh LULU PAGES!

hye korang!

yeah entry baru lagi untuk malam ni.okay entry yang ni aku tak nak story molly apa apa ngan korang.cuma tadi jalan jalan dalam belog orang then ternampak LULU PAGES buat segmen lah.sangat lah teruja nak joinnn itu segmen sebab aku selalu baca blog LULU PAGES ni sebab pemiliknya cik LULU CALDINA sangat comel. HAHA ni bukan nak membodeks okay tapi pujian ikhlassssss :D tanpa pikir pikir panjang aku join ini segmen sambil mata tengok APM 2011 :)



menapakah saya rasa belog saya belum POPULAR?

grrrrr. bab nak memikir jawapan ni yang aku garu kepala ni. kenapa ek belog aku belum popular? HAHA senang je sebab tuan punya belog pun TAK FOFULAR ni kan belog nak fofular memang tak lah kan. lagipun belog gadis kaca mata ni biasa biasa saja tiada yang menarik untuk ditonton.kalau nak dibandingkan dengan belog belog yang lain memang aku ketinggalan dari segala segi.okay tak nak cakap banyak nak tengok siti nurhaliza nyanyi :)

korang nak join jugak pon boleh pergi saja blog LULU PAGES.cepat cepat dah nak tutup segmen ni.tinggal brape ribu saat je lagi!

APM 2011 macam tak syok je
*hardy mirza hensem sangatlah*

19 comments:

azrijohan said...

haha,kene fofular kan diri dulu la ea baru bole fofularkan blog...gudluck yewwww

meh jenguk entri Blogku belum popular versi azrijohan lak...

http://ping.busuk.org/view/10508

japilla said...

haha thanks azri.tu ayat nak sedapkan hati jee :D u too good luck.

Niena Pengembara Ilahi said...

:)
TQ blog ni ok.. ada masa depan utk populaar hehe

Cik Ezy said...

jalan jalan balik kat cni..
=)

aMira~ said...

haluuu..jejalan sini jugakk! :) ngee!

lyn at home said...

salam balas ziarah..dr kaklyn lum fofular gak! wee;)

japilla said...

thanks sume :)

hira said...

insya Allah. suatu hari nanti popular la. meletop punya la~ haha :D

japilla said...

thanks hira :D harap macam tu jugak :) hehe

norshila ibrahim said...

yeah..jom popular brsama jgk..hehe

norhatizahmohamed said...

salam illa ((:

singgah sini.

follow you.

friends? #shake hand. hehee

cik mira jew said...

:)

SYAF said...

rajin2 taw join segmen ..hihi

♥ MS ♥ said...

heheheh :) i datang sini,dari segmen yang sama! nice to know u!

japilla said...

norshila: yeahhh sama sama popularkan diri kita:)
norhatizahmohamed:shakehand back :D
cik mira: :D
syaf:okay insyaallah :D
MS:nice to know you too dear :D

Fara said...

menyinggah di sini dari segmen yg sama..jom ke blogku jgk yer..salam kenal..

mizzkechique said...

jalan-jalan sini balas kunjungan... =)

Nour Akmal said...

join jgk segmen ni..

aMira~ said...

datang usha dari semmen yg sama!tadaaa! :)