My photo
Everything I'm not,made me who I am.I'm wearing kaca mata to see LIFE. I'm also a daughter and a student.being a twenty is not easy as you think!this is my blog so it follows my rules! sila pakai kaca mata hitam anda bila lawat ini blog ;D sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan dan jalan cerita yg terkandung dalam blog ini sila tekan kotak X yg berwarna merah disebelah atas kanan anda. dan jika ada mahu jadi FOLLOWER saya sila scroll sampai bawah ye.ini bukan ugutan tapi amaran! segala kerjasama adalah amat dihargai ;D

Saturday, June 25, 2011

200. two hundred entry ;D

hye guys :D

wah wah dah post yang ke DUA RATUS lah! okay tahniah la ye kau. tapi malangnya FOLLOWER sikit je so tak yah nak bangga sangat :)

okay sebenarnya nak cerita tadi aku teman my MAMA and ABAH pergi majlis KAHWIN kat JALAN PADANG TEMBAK ni. terpaksalah aku ikut kan nanti aku KAHWIN tarak sape lak kan nak datang.lagipun tak rugi pape pon makan pon FREE so pergi je lah.lagipun boleh USHA orang jugak ngeeeeeeeeeeee. okay sumpah aku GATAL la!

actually tak sangka tadi masa time nak balik aku jumpa ngan salah seorang mak kepada kawan aku masa aku sekolah rendah dulu.dah lama tak jumpa dah 10 tahun kot aku tinggalkan KLUANG ni so aku agak BLUR la nak kenal orang tu pun MAMA aku yang ingatkan orang orang yg memang sepatutnya aku kenal.macam mana rupanya kawan sekolah rendah aku dulu ek? apa yang dorang buat sekarang. agak agak kalo terjumpa selisih kat tengah jalan pon dah tak kenal :D

okay nak OUT nanti conteng lagi =D

6 comments:

nazirulhazwan~ said...

Cmne kalau follower 4k tapi komen 4-5 je kt entry,best ke cmtu?:D dptkan loyal reader babe,keep hasikkan entry yg memikat.hehe

japilla said...

haah betul tu nazirulhazwan. :D saya sokong anda :D

danaffammahum said...

ok la follower ko lg byk dr ak. haha..=p

japilla said...

weyh gambar ko seksi! haha

danaffammahum said...

haha.. baru ko tau? ak ngan taylor lautner adik bradik? haha

japilla said...

kau ngah mimpi ek? HAHA