My photo
Everything I'm not,made me who I am.I'm wearing kaca mata to see LIFE. I'm also a daughter and a student.being a twenty is not easy as you think!this is my blog so it follows my rules! sila pakai kaca mata hitam anda bila lawat ini blog ;D sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan dan jalan cerita yg terkandung dalam blog ini sila tekan kotak X yg berwarna merah disebelah atas kanan anda. dan jika ada mahu jadi FOLLOWER saya sila scroll sampai bawah ye.ini bukan ugutan tapi amaran! segala kerjasama adalah amat dihargai ;D

Thursday, February 10, 2011

PTPTN ;D

walaupun cuti umum untuk class aku hari ini
tapi aku dengan rajinnya membangunkan diri seawal pagi
*lagi awl dr aku bangun nak pergi kuliah*
mmg RAJIN sangat sangat yang kau bangun pagi sangat tu napa haa NGOK NGEK?
bukan kau ni kalau dapat peluang untuk tidur kau akan manfaat kan sebaik mungkin ke??
memangla GEMOK tapi aku mmg WAJIB bangun pagi hari ini

semuanya hanya lah kerana aku nak jadi orang pertana yg serah PTPTN
*mimpi je lah kau nak jadi orang pertama*
oh lupa pulak nak tanya korang tau ke tak PTPTN tu ape???
APA??
korang TAK TAHU??
kalau tak tau senang je korang pg je GOOGLE ye
CONFIRM lepas tu korang tahu punya
HAHAHA

mcm biasala bila bangun awal pagi mmg mengeLIAT la seluruh organ organ badan aku ni
nak bertindak pun mcm orang tak cukup hormon je
dengan muka yg malas dan mamai mamai aku terus mencapai TUALA PINKYPINKY aku tu dan terus sepantas kilat berlari lari kambing pg TOILET
wahhh lepas mandi bagai BADAK BERENDAM aku pun terus siap siap ala kadar je
ye lah bukan pg mana pun pg wat PTPTN je kan
nsib baiklah aku ni bukan mcm GEGIRL yg lain kalau siap tak BEREJAM tak sah.
tadaaaa tak sampai 10 MINIT je dah siap dah :)
apa lagi dah siap tu mmg sepantas KILAT la aku pg kejar kejar itu bas RAPID KL *oh membazir la duit aku DUA HENGET pg dan balik*
alhamdulillah selamat jugak smpai ke DESTINASI yg dituju :) bukan jauh pun dewan SEROJA je pon HAHA ;D
sebaik sahaja aku melangkah kan kaki kanan ke dalam dewan tersebut

WWOOWW!!

ada lagi rupanya INSAN lain yg lagi AWAL dr aku
okay sumpah punah segala HARAPAN aku untuk menjadi THE FIRST person untuk hantar PTPTN aku
*ceyh mmg nak berdrama je aku ni kan..apa leh buat HOBI la katakan*
okay ngan muka yg penuh HOT lagi CUN ni aku pun mencari cari ruang untuk aku melabuhkan PUNGGUNG aku ni
yeay ada lagi kerusi KOSONG
nsib baik aku cepat sikit kalo tak mmg PETANG la JAWABNYA :D

okay tunggu punya tunggu punya tunggu aku dipanggil ke KAUNTER seorang BROTHER yg BAJET HOT + KACAK :)
walaupun dia BAJET HOT + KACAK tapi dia SANGAT COOL
siap boleh nyanyi lagi la sambil CHECK ku punya BORANG tu sambil menggayakan JAKET KULIT dia yang MAHAL sangat tuh!
TERIMA KASIH banyak BROTHER sb tak CEREWET!!
oleh sebab itu mmg anda patut dipuji
saya nak puji anda punya FON :D
cantik sungguh fon BROTHER yg warna KUNING tu! heeeeee oh tak lupa juga baju BELANG BELANG yg BROTHER pakai pun cantik jugak ;D

okay then selesai sudah kerja permohonan PTPTN aku td :)
hope dapat secepat mungkin :)

2 comments:

iday said...

salam kenalan,,,,

dah anta dokumen ptptn?

wahhhh,,japg lagi boleh makan besar lar,,,hehehe

japilla said...

hye dayah!! salam perkenalan jugak :)

aah baru anta je dokumen PTPTN.hihik nnti saya blanja awk lolipop yea :)