My photo
Everything I'm not,made me who I am.I'm wearing kaca mata to see LIFE. I'm also a daughter and a student.being a twenty is not easy as you think!this is my blog so it follows my rules! sila pakai kaca mata hitam anda bila lawat ini blog ;D sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan dan jalan cerita yg terkandung dalam blog ini sila tekan kotak X yg berwarna merah disebelah atas kanan anda. dan jika ada mahu jadi FOLLOWER saya sila scroll sampai bawah ye.ini bukan ugutan tapi amaran! segala kerjasama adalah amat dihargai ;D

Monday, February 21, 2011

aktiviti semalam :D


sambil mengorek ngorek tahi mata kat mata ini aku tiba tiba nak upload cerita pasal semalam
okay mana KACA MATA aku yang USANG itu!
*oit ngok ngek depan mata kamu sahaja kaca mata itu*

selaras dengan tajuk yg tertera diatas arini saya mau cerita pasal semalam punya aktiviti yg saya lakukan bersama my bestie anis :)
mengikut perancangan awalnya kami mahu berjalan jalan sahaja di SEKSYEN 7 untuk membuat PHOTOSHOOT untuk assignment anis tapi malangnya perancangan bertukar dlm sekelip mata :)
haha mau tau kah kemana kami pergi?
jeng jeng jeng
takde g mana pun still pg seksyen 7 jugak,jalan jalan g karok karok *perkara wajib dilakukan setiap hujung minggu* then shopping barang kat bintang ;D

lpas karok karok kami pun berlari lari itik ke pusat kesihatan UiTM untuk kejar kejar bas T603 untuk ke SACC mall!
hah?? SACC mall?? buat ape disitu??
oh biasalah nak buat ROADSHOW!
kau buat ROADSHOW?? abes menangislah orang kat situ tngok kau buat roadshow!
haha just kidding lah...
actually pg tengok ROADSHOW ABPBH lah!!
ramai jugak artis yg datang and best la jugak tengok mereka perform!
tapi agak klakar sb ade jugak penonton yg HISTERIA bila dijemput naik ke pentas dgn artis kesayangan mereka :) haha *lawak abes smpi selipar pun terlupa nak pakai bila naik pentas! macam macam ragam manusia :)!

oh tapi yg syok sekali ada seorang penonton ni nama beliau BULAN PENUH *pelikbukannamabeliau* sangat lah bertuah sb secara membuta tuli je dapa RM 200 dr PAK NIL!!
huwaaaa NAK JUGAK!!!!

ini tidak adil! ini mendatangkan kemarahan!
dah memang rezki beliau kan!

cukuplah dapat bergambar dgn beberapa orang artis :)
itu pun secara kebetulan je rezeki la katakan..
*nak upload gmbr tapi BB sy benggong lah*
psst: lagipun kalo upload nnti mesti MUTUSAMY nangis TONGENG TONGGENG sebab JELES!

then lpas dengar ANUAR ZAIN nyanyi terus la aku mengangkat kaki dari SACC mall.
dah tak larat rasanya nak mengimpit ngimpit dekat situ.
akibat kepanasan dan kekeringan TEKAK kami pun pila pekena FRADO ABC kat SEKSYEN 2 :)
wah HEAVEN sgt rasenyeee
then malam pulak mama datang ngn kak cik pergi makan nasi ayam PENYET kat SEKSYEN 7
wah sedap giler weyh sb waktu lunch smalam makan udang penyet :)

okay
FULLSTOP

mood:nak ikut mama balik PERAK hujung minggu niii!! ;(


2 comments:

Farra FN said...

kamu jumpe ANUAR ZAIN a.k.a husband xjadi sy ke???? huwaaaaa!!! sgt3 jeles!! T_T
btw,kamu dah pakai BB eh skrg?? wahhhh...advance btl...

japilla said...

choiii...saya tengok je dia perform! haha jgn jeles saya tak rampas dia lah no need to worry!! mana ada saya pakai BB la...anis yg pakai lah!! huwaaaaaaa fara i miss you sayangggg