My photo
Everything I'm not,made me who I am.I'm wearing kaca mata to see LIFE. I'm also a daughter and a student.being a twenty is not easy as you think!this is my blog so it follows my rules! sila pakai kaca mata hitam anda bila lawat ini blog ;D sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan dan jalan cerita yg terkandung dalam blog ini sila tekan kotak X yg berwarna merah disebelah atas kanan anda. dan jika ada mahu jadi FOLLOWER saya sila scroll sampai bawah ye.ini bukan ugutan tapi amaran! segala kerjasama adalah amat dihargai ;D

Sunday, August 22, 2010

the bitter sweet of lifee

hello my lullaby blogg::)
meet up againnnn and againnn
actually i had no intention pun nak write this blog tonitee..
tapi akibat kebohsanan di sini..
ohhh dimana sayaaaa sekaraangg??
haha
biarlah rahsiaaaa::)
*winks**winks*
okay proceed with the topic
"the bitter sweet of life"
nak crite dari mane pun I tak tau sebenarnye
erm
seperti mane yg telah dijangkakan dengan kputusan MUET saya BAND 3 tu mmg sah sah saya da tak dpt smbung my DEGREE in LAW..so i have to choose which course I need to take for my DEGREE... honestly I dont know which course I need to choose..
I takut I akan menyesal for the second time..this time saya da tak boleh main main pilih jeee...
cukuplah sekali saya tersilap langkah..saya xmau tersilap lagi for the second time..
but i'm still blurrrr man... OH SHIT...
between public admin,bussiness, political science and mascom and bla bla bla...
which one yg sesuai dengan sayaaa ni???
arghhhhh
BUNTU BUNTU BUNTU
TANDUS TANDUS TANDUS
KECHEWA KECHEWA KECHEWA
MERANAA MERANAA MERANAA
PUTUS ASA PUTUS ASA PUTUS ASA
PENGSAAANN PENGSAAN PENGSAAN
*ape lagi ek?? xde idea la pulak*
so ape yg harus saya buat ni
nsib baik la ada yg memberi support dan nasihat
kira ada lah semangat sikit saya
kalau tidak mmg TUMBANG la saya..
nak mengadu pun ntah pada siapa
pada KAWAN???
mereka pun banyak masalah jugak...
so pada BLOG tercinta ni la jugak saya melepaskan segala rasa suka dan duka saya
biarlah org kata tak kan hal yg reh temeh pun nak tulis ke kat BLOG??
biarla saya nak tulis ape pun
saya bukan mcm kamu kamu dan kamu yg ade tempat untuk mengadu..
bagi saya inilah kawan sahabat teman istemewa dan segala galanya bagi saya
wahhh ayat mmg tak boleh blah seyh
hihhihihihi
saya pun xtau la ape nak jadi ngan hidup saya
ape yg saya buat suma mcm tak kene je
nak belajar pun macam xde hati
sebab ape sebab saya rasa da tak berbaloi rasenye
NO POINT at all kalau saya kena study something yg mmg takde gunenyee
tapi ape nak buat u have to face it no matter what
so
SELAMAT BERJAYA NUR ZAFIRA SOFIAH
hadapi dengan tenang walaupun ianya amat pahit dan perit sepeti petai
haha
.titik.

2 comments:

pejal said...

jgn give up k..smoga berjaya dunia akhirat kwanku..
:-)

japilla said...

terima kasih kawan...aku doakan yang sama untuk kau okayyy...semoga kita semua berjaya dalam haluan masing masinggg::) friends forever okayyyyy ::)