My photo
Everything I'm not,made me who I am.I'm wearing kaca mata to see LIFE. I'm also a daughter and a student.being a twenty is not easy as you think!this is my blog so it follows my rules! sila pakai kaca mata hitam anda bila lawat ini blog ;D sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan dan jalan cerita yg terkandung dalam blog ini sila tekan kotak X yg berwarna merah disebelah atas kanan anda. dan jika ada mahu jadi FOLLOWER saya sila scroll sampai bawah ye.ini bukan ugutan tapi amaran! segala kerjasama adalah amat dihargai ;D

Wednesday, September 29, 2010

this post is dedicated to all people that I met in KUANTAN

heiiii my sayanggg...
wow what a suprise..agak dah lama dah tak menulis kat blog ni...rindu pulak rasanyaaa... tapi nak wat cmnaaa sy terlalu bz untuk menulis di sini..actually sedih rasanya bila nak tulis blog ni..ermmm pejam celik pejam celik rupanya dah setahun setengah sy menetap kat KUANTAN..itu maknanya program ASASI UNDANG UNDANG yang saya amik ni pun dah berakhir pada 27 september yg lepas...
rasa sangat sangat sedih untuk tinggalkan KUANTAN... huwaaaaa nak menangis jeee...
TERIMA KASIH KUANTAN atas segala galanya...
TERIMA KASIH kerana mengajar saya ERTI KEHIDUPAN yg sebenarnya...
TERIMA KASIH juga kerana mengajar saya cara untuk berdikari dan bertanggungjawab...
pendek kata
TERIMA KASIH LAHHH
muahahaha
kepada kawan kawan yg saya sayang, my best buddy friends,
CIK FARAH NATASHAH
CIK ANIS MUNIRAH
CIK SHARIFAH ATAHHIYYAH
saya sayang korag sangat sangat
thannks for being apart of my life guys
thanks for being my friend,my classmate,my housemate and my roommate untuk TIGA SEM
I do really really appreciate segala apa yg kita buat together gether selama di KUANTAN
pasti fira akan rindu time
kita pg beli lunch beli dinner
jalan jalan pg ECM and MEGA
pergi terminal beli tiket nak balik pg bank islam nak draw duit
pg karoeke
pg TC
pg buka puasa sama2 kat MPK
dan pastinya RINDU time kita sama sama makan lunch sambil bergosippp..
dan macam macam lagilah..
tiba tiba teringat keje keje nakal yg pernah kita buaattt
;;*(
sangat sangat sedih tak terkata
fira mintak maaf sangat sangat kalau ade antara korg yg terasa hati atau marah atau tak selesa ngn perangai fira..
terima kasih sebab boleh terima fira dgn seadanyaaaa
sumpah sedih nak tinggalkan korggg ;;(
*lpas ni tak de la lagi nasi goreng thai,nasi goreng sambal belacan,bubur air blaa blaa blaaa*
DAN
kepada semua kawan kawan yg mengenali saya
NUR ZAFIRA SOFIAH di UITM KUANTAN
terutama sekali ex housemate,
CLASSMATES GROUP D
dan
semua lah...
thanksss a lot kawan kawan
saya memohon maaf atas segala galanya andai kata ada perbuatan atau perkataan yang terguris sepanjang perkenalan kita semua..
kalau ada umur yg panjang insyaallah kita berjumpa lagi okayyyy
semoga semua berjaya dalam kehidupan masing masing
kepada yg berjaya sambung BLS tahniah diucapkan...
kepada yg tidak berjaya seperti saya tak pe insyaallah ada jalan yg lebih baik untuk kita
WISH U ALL THE BEST OF LUCK KAWAN::)
DAN
taklupa pada kawan saya pak cik along..
thanks jugak kepada kamu kerana sudi jadi kawan kami yeaa ::)
thanks atas segala kata kata motivasi yg selalu diberikan hikhik
mintak maaf atas segala kata atau perbuatan atau gurauan yg tidak disengajakan okayyyy
*p/s:: along nnti kalau nak kahwin jangan lupa jemput KAMI tau!!haha
kalau ada rezki kita berjumpa lagiii ;;D
*wink**wink*
again again and again
I WOULD LIKE TO SAY THANKK YOU SO MUCHHHHH GUYS
and
I LOVE U ALL DAMN MUCH
and
THANKS FOR THE MEMORIES THAT WE SHARED TOGETHER
* UiTM KUANTAN TETAP DIHATI*
sangat sangat sedih untuk tinggalkan negara lalang dan negara sekilauuu
mood:: is crying bila teringatkan kenangan kenagn lalu ;;(


lagu untuk anda semuaaa::)

2 comments:

pejal said...

huhu..
so sad..
xleh nk hang ngn ko kt Kuantan ag..
lpas ni lg ssh hang ngn ko lg2 ko dh nk pndh jhr..
sdh2..
:-( :-(

japilla said...

tu la nywayhanks kawan for everythingg::)