My photo
Everything I'm not,made me who I am.I'm wearing kaca mata to see LIFE. I'm also a daughter and a student.being a twenty is not easy as you think!this is my blog so it follows my rules! sila pakai kaca mata hitam anda bila lawat ini blog ;D sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan dan jalan cerita yg terkandung dalam blog ini sila tekan kotak X yg berwarna merah disebelah atas kanan anda. dan jika ada mahu jadi FOLLOWER saya sila scroll sampai bawah ye.ini bukan ugutan tapi amaran! segala kerjasama adalah amat dihargai ;D

Friday, July 20, 2012

270. Ramadhan al mubarak ;)

Assalamualaikum.

pejam celik pejam celik gua tak sangak dah nak puasa dah esok. sememangnya waktu memang berlari dengan pantas sangat wei. But Alhamdulillah gua dapat berjumpa dan bertemu dengan bulan yang sangat mulia ini. Haaa mesti korang pun sama macam gua kan? Sama apenye? Gua tak tahu kenapa tapi setiap kali datangnya ramadhan pasti gegendang telinga gua ni dengan sendirinya menyanyi lagu raihan tu.

~ku mengharapkan ramadhan kali ini penuh makna.Agar dapat ku lalui dengan sempurna~

Insyaallah moga Allah memberkati  bulan ramadhan kita kali ini. Gua harap ramadhan kali ini memberi impak dalam hidup gua supaya gua dapat menjadi hambanya yg lebih taat. Dan gua tidak pernah berhenti untuk doa dan terus berdoa ;')

Anyway, Salam ramadhan everyone! have a blessed ramadhan and enjoy each second of it jyeahhhhhh >.<
Panduan untuk kalian dan gua jika terlupa almaklumlah ramadhan kan sekali setahun! HAHA


Ikhlaskan hati dalam menjalani ibadah dalam bulan ramadhan,
Insyaallah keberkatan akan menanti :)
*macam ustazah*

No comments: