My photo
Everything I'm not,made me who I am.I'm wearing kaca mata to see LIFE. I'm also a daughter and a student.being a twenty is not easy as you think!this is my blog so it follows my rules! sila pakai kaca mata hitam anda bila lawat ini blog ;D sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan dan jalan cerita yg terkandung dalam blog ini sila tekan kotak X yg berwarna merah disebelah atas kanan anda. dan jika ada mahu jadi FOLLOWER saya sila scroll sampai bawah ye.ini bukan ugutan tapi amaran! segala kerjasama adalah amat dihargai ;D

Friday, July 22, 2011

215. Harry Potter and the Deathly Hallows part 2!

Avada Kedavra!Protego Maxima!

yeah itu adalah kata kata PUAKA yang aku dapat bila aku tonton wayang HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS PART 2,petang tadi.after this there will be no more Harry Potter,Hermione Granger, and Ron Weasley.and of course takde lagi dah Voldemort si hidung penyek yang JAHAT! no more sekolah HOGWARTS yang sangat menakutkan tu.

thanks to my beloved MAMA yang sudi menemankan aku pergi TONTON itu wayang. mula mula rasa sedih bagai nak lompat katak bila semalam nak tengok wayang tapi tak jadi. terus je aku moody tanpa sebarang alasan dan sebab musabab yang kukuh. then tadi awal awal pagi lagi dah bangun sebab teruja sangat mama ajak pergi tengok itu wayang! lepas siap siap kemas rumah kitorang pun apa lagi terus pergi BANDAR lah.sampai sampai MALL je terus beli tiket then sementara nak tunggu SHOW TIME kitorang pun singgah la kat STATION "REST" and "GO" with GINTELL. kelakar sangat sebab orang tengok aku ngan mama macam peliks sangat je! tapi ada kami kesah? buat tak tahu sudah,kau tak suka kau bole blah la bhaiya!grrrr.

tapi kami agak sedikit 'jakuns' sebab we have to wear KACA MATA 3D. it was our first time using that 'weird thing'. lol -.-

bagi pendapat aku HPATDH part 2 ni sangatlah BEST! tapi apa yang aku gelak habes tadi bila MAMA aku yang OVER EXCITED berbanding ngan aku.siap jerit lagi bila time Neville Longbottom tu nak bunuh Negina.terkejut aku wei bukan terkejut dengan sound effect cerita ni tapi terkesima dengan jeritan mama ku. -.- tu lah penangan HARRY POTTER kan? tak habes habes mama aku puji cerita ni aku pulak senyum je dengar.tu lah dulu kutuk kutuk ye adik tengok cerita ni.sekarang dah lain pulak dah? ngeeeeeee


it all ends?
dah habes dah! sedih la ;(

"dont pity the dead, harry. Pity the living, and, above all, those who live with out love. By returning, you may ensure that fewer souls are maimed, fewer families are torn apart. if that seems to you a worthy goal, then we say goodbye, for the present."
by Albus Dumbledore.


sangat tak sangka yang SEVERUS SNAPE tu sangat lah baik rupanya.kesian beliau kena bunuh dengan si hidung penyek tu.okaylah malas nak cakap apa apa dah sebab nak nangis lepas ni dah tak boleh tengok Harry Potter lagi dah! sampai hati kau HARRY POTTER sanggup mendua kan cintaku..mengidam aku nak jadi Mrs. Potter lah.


adakah kemungkinan ada sambungan cerita ni lagi ?
fikir sekejap bila tengok anak dia yang comel tu!

4 comments:

danaffammahum said...

hoi!!! jeles gile ak xtgk lagi awek ak blakon.. haish!

japilla said...

haha sape awek kau? dalam tu dia kahwin ngn RON gemookkk tu HAHAHA

danaffammahum said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... tp ron enem gak! hehe..

japilla said...

harry potter aku lagi hensem dr ronn lah! HAHA