My photo
Everything I'm not,made me who I am.I'm wearing kaca mata to see LIFE. I'm also a daughter and a student.being a twenty is not easy as you think!this is my blog so it follows my rules! sila pakai kaca mata hitam anda bila lawat ini blog ;D sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan dan jalan cerita yg terkandung dalam blog ini sila tekan kotak X yg berwarna merah disebelah atas kanan anda. dan jika ada mahu jadi FOLLOWER saya sila scroll sampai bawah ye.ini bukan ugutan tapi amaran! segala kerjasama adalah amat dihargai ;D

Tuesday, June 28, 2011

203. GREAT CHICKEN BURGER!

hye dude;D

nothing special aku nak SHARE hari ni kat sini. just nak jeleskan korang hari ni aku makan GREAT CHICKEN BURGER lah atau nama scientific nya GCB! ditambah dengan McSHAKER FRIES oh memang kau tertarik perut aku jadi da bomb! ;D

thanks kepada CIK LETON SOFIAH yang belanja saya ya ;)




kalau kamu orang nak pergi beli sendiri!
*evil laugh*

4 comments:

danaffammahum said...

bukan GCB means Grilled Chicken Burger ke? hehe

japilla said...

aku cakap GREAT!hahahahha :D

Eyda Syahida said...

serius bes gile!!! feveret kottt.. diet ntah kmane xpe asalkan leh mkn GCB.. muahahaha

japilla said...

yup Eyda memang sedap gile sampai lupa lah DIET hehe :D