My photo
Everything I'm not,made me who I am.I'm wearing kaca mata to see LIFE. I'm also a daughter and a student.being a twenty is not easy as you think!this is my blog so it follows my rules! sila pakai kaca mata hitam anda bila lawat ini blog ;D sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan dan jalan cerita yg terkandung dalam blog ini sila tekan kotak X yg berwarna merah disebelah atas kanan anda. dan jika ada mahu jadi FOLLOWER saya sila scroll sampai bawah ye.ini bukan ugutan tapi amaran! segala kerjasama adalah amat dihargai ;D

Monday, June 20, 2011

196. I stalk your profile!



I STALKED YOUR PROFILE

ohh..
ini kisah sedihku
aku mengharapkan sesuatu yang tak pasti
disaat kau di sisiku hidupku terasa indah
hidup ku penuh warna warni seperti pelangi
ku akui ku rindukanmu saat kau tiada disisi
hancur hatiku bila kau sudah berpunya

CHORUS
I stalked your profile when I missed you
tengok semua gambar you tanpa jemu
I stalked your profile when I missed you
adakah kau juga memikirkan ku

semua gambar gambar you bersama si dia
dalam captionnya katamu AKU CINTA DIA
reaksi ku meluat tapi sedih pun ada
memang kau ini player tapi malangya ku mahu kau jua

*ULANG CHORUS*

kau seolah memberi ku harapan
disaat sunyi rasa kesepian
kau seolah memainkan perasaan
ingin ku membenci mu
tapi aku yang tak tahan

*ULANG CHORUS 2X*

adakah cinta di balas?

Music: Jazz Hayat
Lyrics: Fakhrul Razi & Jazz Hayat


aku suka lagu ni best!


6 comments:

SYAF said...

lepak sambil dgr lagu..hihi

japilla said...

HAHA syok kan? :D

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..ada jugak lagu stalker.. nice!

japilla said...

iqbal : mestilah ada jugak HAHA

SyazwanSarawak said...

lagu ni memang best..! :D

Entri Best= Aku Seorang Blogger

japilla said...

yeah mmg best. thanks follow me :D