My photo
Everything I'm not,made me who I am.I'm wearing kaca mata to see LIFE. I'm also a daughter and a student.being a twenty is not easy as you think!this is my blog so it follows my rules! sila pakai kaca mata hitam anda bila lawat ini blog ;D sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan dan jalan cerita yg terkandung dalam blog ini sila tekan kotak X yg berwarna merah disebelah atas kanan anda. dan jika ada mahu jadi FOLLOWER saya sila scroll sampai bawah ye.ini bukan ugutan tapi amaran! segala kerjasama adalah amat dihargai ;D

Saturday, June 18, 2011

194. SEGMEN MENCARI 50 BLOGGER CUN!

bila kebosanan melanda otak dan inda aku so apa lagi aku pun berblogwalking dan berblogjogging lah.
so time aku ngah buat rancangan ziarah menziarahi belog orang so aku pun terjumpa la satu segmen ni.
SEGMEN apakah?
*jap ambil kaca mata aku untuk tengok segmen apa*
ohhhhhh
SEGMEN MENCARI 50 BLOGGER CUN!
*teruja sebentar*

oh CUN kah aku sampai aku nak join jugak segmen ni?
secara jujur nya aku memang tak cun mana pun. tapi kan orang kata kalo CANTIK itu SUBJEKTIF so CUN pun SUBJEKTIF la kan? sukar untuk kita memberi definisi yang tepat bg perktaan CUN tu kan?
so aku dengan muka CUN selambe je buat keputusan untuk join SEGMEN ni :D
tengok tengok syaratnya pun okayla tak payah mana pun

1. anda mestilah PEREMPUAN!
dah terang lagi NYATA jantina saya dalam IC tertulis yang saya PEREMPUAN ;)

2.Buat SATU ENTRY lekatkan header diatas serta backlink kan ke segmen nie!
entry yang korang baca ni entry apa ye? HAHA


::kalo mahu join ini SEGMEN click je bawah ni::

3.Komen Blog Syaf..
tiga perkataan. belog awak CANTIK,MENARIK dan KEMAS :D

4.Ceritakan sedikit tentang BLOG ANDA..
belog saya ye? apa yang CUN nya belog saya pun saya pun saya tak tahu tapi apa yang boleh saya ceritakan ialah belog ini merupakan BOYFRIEND saya.yes BF saya sebab apa yang saya fikir dan saya rasa saya pasti akan bebel kan disini. diberi nama GADIS KACA MATA sebab pemiliknya BERKACA MATA dan dengan KACA MATA ini saya mempelajari KEHIDUPAN :D

5.post entry kat comment.
1,2,3. POS LAJU dah post kan dah :D

::end::

2 comments:

SYAF said...

thank sbb sudi join... :)

japilla said...

ur welcome :D