My photo
Everything I'm not,made me who I am.I'm wearing kaca mata to see LIFE. I'm also a daughter and a student.being a twenty is not easy as you think!this is my blog so it follows my rules! sila pakai kaca mata hitam anda bila lawat ini blog ;D sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan dan jalan cerita yg terkandung dalam blog ini sila tekan kotak X yg berwarna merah disebelah atas kanan anda. dan jika ada mahu jadi FOLLOWER saya sila scroll sampai bawah ye.ini bukan ugutan tapi amaran! segala kerjasama adalah amat dihargai ;D

Friday, June 10, 2011

188. away for FAMILY DAY KEEPAH!

morning people!
actually aku memang malas sebanarnya nak update belog aku yang aku sayang ni.
tapi memandangkan yang aku akan pergi OUTSTATION selama 3 HARI so aku merajinkan lah diri aku yang tak rajin ni!
oh banyak kau punya OUTSTATION?
dah keje ke?
HEHE
*drama je wei*

okaylah actually esok aku ngan family aku akan pergi ke FRASER HILL untuk JOIN fmily day KEEPAH!
dari ari JUMAAt smpi AHAD aku akan berkampung disana :D
pastinya semua TERUJA dengan KUMPULAN masing masing :D
so korang nantikanlah entry yang aku akan buat untuk family day tu ye :)

now aku nak mintak tolog korang korang yang baca blog aku ni
boleh tak?
mesti boleh kan sebab korang baik :D
aku tak mintak tolong banyak cuma korang perlu LIKE je!

so ni arahannnya :D

saya telah join my BFF contest.. mintak khidmat LIKE anda
step 1:
LIKE eightdesigns
http://www.facebook.com/eightdesigns
step 2:
LIKE my pic BFF
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150192581865808&set=a.10150192591695808.303732.130763970807&type=1
step 3:
sebarkan
THANKS FOR LIKING yea :D

2 comments:

HaNa Hani said...

wo..fmili day tuhh
best2
^_^

japilla said...

haha mmg best pon hana hani :D