My photo
Everything I'm not,made me who I am.I'm wearing kaca mata to see LIFE. I'm also a daughter and a student.being a twenty is not easy as you think!this is my blog so it follows my rules! sila pakai kaca mata hitam anda bila lawat ini blog ;D sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan dan jalan cerita yg terkandung dalam blog ini sila tekan kotak X yg berwarna merah disebelah atas kanan anda. dan jika ada mahu jadi FOLLOWER saya sila scroll sampai bawah ye.ini bukan ugutan tapi amaran! segala kerjasama adalah amat dihargai ;D

Friday, March 11, 2011

shopping


penat penat penat
OTAK SAYA CAKAP YANG DIA REHAT

oh sangat la penat otak ini apabila kena menghadap buku dan menghadam segala bagai ilmu yang aku sendiri pun tak pasti apa yang aku belajar apa yang aku baca dan apa yang aku ungkapkan
*ceyh ayat takle blah la*

terasa sangat sangat sangat la BODOH bila aku kena jawab test smlm
mcm hampeh je
muka mmg la confident habes tapi ntah ape yang aku karutkan dan aku conteng dalam answer booklet..okay nak nangis sambil lari lari satu UITM...
*saya nak turunkan berat saya*

anyway lantaklah yang dah lpas lpaslah malas nak pikir pikir dah...
so marilah kita bergembira dengan hidup yang akan datantgggg :)
oh bercakap mengenai GEMBIRA saya nak ckp yang saya esok nak gi ronggeng ronggeng ngn kawan saya NENEK ANIS
kitorg nak pg SUNWAY PIRAMID
yeayyy nak main ICE SKATING nak makan CUPPYCAKES
and
apa yang paling pentingggggg
*KERJASAMA*
opsss silap laaaaaaaa apa lagi yang paling penting ialah kiat oergi SHOOPPING
haha walaupun tarak duit tapi SHOPPING itu sangat la pentnggg

SENYUM KAMBING BESAR BESAR

okaylah nak benti type sebab mss dah datangggg :)
*oh lupa lak nak bgtau yang saya beli TSHIRT anwar HADI*
oh teruja sangat tak sabar nak pakai TSHIRT tuuuu !

1 comment:

MiZi said...

teringin gak la nak pi ice skate.. :(

http://www.contengcorner.com/2011/03/tsunami-di-jepun.html