My photo
Everything I'm not,made me who I am.I'm wearing kaca mata to see LIFE. I'm also a daughter and a student.being a twenty is not easy as you think!this is my blog so it follows my rules! sila pakai kaca mata hitam anda bila lawat ini blog ;D sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan dan jalan cerita yg terkandung dalam blog ini sila tekan kotak X yg berwarna merah disebelah atas kanan anda. dan jika ada mahu jadi FOLLOWER saya sila scroll sampai bawah ye.ini bukan ugutan tapi amaran! segala kerjasama adalah amat dihargai ;D

Wednesday, August 11, 2010

first day berbuka puasa::(

sumpah sangat sedih weyhh
ingat kan first day berbuka puasa bolehla berbuka ngn kawan kawan tp malangnya xdapat jugak
at least dapat la berbuka ngn kawan kawan even xdapat berbuka ngn family....
tp abes class je jam da pukul 6.45 p.m.
so no choice have to berbuka kat skilau la
kedai makn lak satu je yg bukak...
ermm
nasib baik la ada yg bukak..at least dapat la beli makanan itupun nasi putih ngn ikan goreng and kuah yg tak macam kuah..
huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sangat sengsara diri ini...
now saya ngah lepak ngn anis kat ruang TV sambil tunggu bus untuk ke PG LALANG..tak tau la bus gerak kul brape..
pak cik bus kata lepas berbuka baru bukak..tapi ntah pukul brape la tu..
menambah kan lagi kesedihan bila kat 7E tadi..mama anta mesej tadi after i finished my class
mama kata:
adik beli la ape adik nak makan k..jgn smpi tak beli pape pulak..beli nasi..
ok lah mama...tapi dlm pada tu ngadu la jugak kat mama..mama lauk da abes la...
mama kata mama pun masak simple2 je....sumpah sy tau mama cuma nak sedapkn ati sy je..mama mesti masak cedap cedap punye la....
teringat selalu berbuka ngn abah je sebab mama mmg xmakan nasi dulu sb mama solat dulu..
cian cik johan kena buka sorg2 la skrg..hrm..
nsib baikla td mama mesej ckp:
adik beli la ape adik nak makan,nnti jumaat mama msuk duit k.untuk sahur pun bli gak tapi ati2 jge diri and selamat berbuka..
sedihnye saya..huwaaaaa::(
ok la now dalam bus nak balik lalang sekarangg::(

2 comments:

tentang diriku said...

nasib kite tetap same kan..berbuka ats jalan..tak di umah..dgn makanan yg xsedap..dugaan!

japilla said...

yuppp sedihnyeeee::(