My photo
Everything I'm not,made me who I am.I'm wearing kaca mata to see LIFE. I'm also a daughter and a student.being a twenty is not easy as you think!this is my blog so it follows my rules! sila pakai kaca mata hitam anda bila lawat ini blog ;D sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan dan jalan cerita yg terkandung dalam blog ini sila tekan kotak X yg berwarna merah disebelah atas kanan anda. dan jika ada mahu jadi FOLLOWER saya sila scroll sampai bawah ye.ini bukan ugutan tapi amaran! segala kerjasama adalah amat dihargai ;D

Friday, May 29, 2009

new life in kuantan.... =)

uitm bukit sekilau tula tempat baru dlm hidupku...hahaha
lawak je....dalam diam aku sudah masuk satu alam yg aku pun xtau mcm mana untuk menggambarkannya....
23 mei 2009
hari pendaftaran
kul 8.30am lpas sarapan trus g mendaftar....farah smpi dulu so dia chopkan tmpt beratur.....lpas beratur punye lama ktorg kena daftar kaunter by kaunter.......b4 our turn,ada akak senior tu bg kad pink untuk ktorg isi ..sctuslly kad tu untuk kad matrix sementara je.......
time di kaunter:
kaunter 1:akak tu bg kad biru dan hijau untuk ktorg isi je....
kaunter 2:ini kaunter yg pling happy sangat coz japilla dapat sama bilik sama farah....yeyeyyeyeyeyye suka sangat2 la.........actually asrama kami mcm apartment.....satu apartment 3 bilik.....1 bilik 4 orang..........bilik kami beralamat 1404(1).....haha but unfortunately our apartment sdi tingkat 4.....pnat gler sengal nak naik smpi tingkat 4.......tiap2 ari kena naik turun untuk lunch n dinner....anyway it's ok bolela i kuruskan badan after this.....hehehe
kaunter 3:kaunter ni ktorg just amik bju batik untuk ktorg pkai time orientasi nanti.....biasa2 je bju batiknye....faham2 sudah........
kaunter 4: tmpt kaunter perubatan......just submit the medical form n bole jalan sudah.....hahha
lepas tu ape lg......pg bilik la angkat barang n check bilik agak ok la gak.....time ni la kami knal2 ngn roommates saya...hahaha
senarai kawan2 satu bilik saya:
1.farah natashah(selangor)
2.siti haniza(kelantan)
3.azmawanie(kelantan)
so maknenye SELANGOR VS KELANTAN la ni...hahahhahha
lpas angkat2 barang kluar jap bli barang ngn family....lpas tu time sedihla.....sumenye pergi meninggalkan ku disini keseorangan.......sob....sob.....i will miss u all guys....sedihnye...
mlm tu biasa2 je....pnat punye pasal tdo pun cpat...hahahahha
esok nya pagi2 da bgun.....sb ktorg nak bertolak pg uitm jengka kuantan untu minggu orientasi.....ygf pastinya malas nak ckp pasal ni........no comment......hahaha
anyway skrg ni free smpi ari ahad coz ari isnin class da start.......agak bosan dan boring....ramai g blik kampung msing2......
so skrg nak cakap pasal makanan plak.......biasa2 je makn kat sini....satu hari bajet dlam 10 henget untuk makan,5 henget pagi 5 henget ptg......
okla tu je yg bole crita skrg..klo ada mse i will update k....see u soon guys......

2 comments:

danaffammahum said...

whoa.. mcm cool jek lyfe kat u nih?
hurm2..
hope korg enjoy lah..
haha!
;p

japilla said...

cool ape ke bendanye ngong......hahahahaha nnti ko rsekanla...... =)