My photo
Everything I'm not,made me who I am.I'm wearing kaca mata to see LIFE. I'm also a daughter and a student.being a twenty is not easy as you think!this is my blog so it follows my rules! sila pakai kaca mata hitam anda bila lawat ini blog ;D sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan dan jalan cerita yg terkandung dalam blog ini sila tekan kotak X yg berwarna merah disebelah atas kanan anda. dan jika ada mahu jadi FOLLOWER saya sila scroll sampai bawah ye.ini bukan ugutan tapi amaran! segala kerjasama adalah amat dihargai ;D

Wednesday, March 4, 2009

bOongashoes


comel kan?

the design of this shoesss is so creative :)



uniquee


hye guys...i'm sorry becoz da lama i x on this bloggggg but i pomish start from today if i have extra time i will stories anything happened to me here kkkkk....anyway ptg td i on9 my space and i open one blog ni which is my sis yg swoh i bukak...blog ni actually sell shoes yg dorg design sendiriiii....mmg cute la dorg design...here are some picture that i upload from there,,,hehehe(pssssttt:tapi pic kasut yg i upload ni pun antara kasut yg i admirela....)
anyway kalo u all guys nak tngok in detail...
::click sini::
http://www.boongashoes.blogspot.com/

4 comments:

pinaa said...

a) header gamba cupcakes nampaaaak. mcm ade makne en? :b

b) japilla, juria nk 1 kasoooot =>

sofiera said...

hahaha yg cupcakes kan japilla da cakap ngn korg...ngegegegege juria blikan japilla 2 kasot nanti japilla bg satu kat juria,hahhaahaha ok kan =)

pinaa said...

same je mcm juria beli sendiri. cehhh.
pegi la pau aishah, die kan keje
HAHA ;p

sofiera said...

bak kata upin dan ipin btul3x.....hahaha