My photo
Everything I'm not,made me who I am.I'm wearing kaca mata to see LIFE. I'm also a daughter and a student.being a twenty is not easy as you think!this is my blog so it follows my rules! sila pakai kaca mata hitam anda bila lawat ini blog ;D sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan dan jalan cerita yg terkandung dalam blog ini sila tekan kotak X yg berwarna merah disebelah atas kanan anda. dan jika ada mahu jadi FOLLOWER saya sila scroll sampai bawah ye.ini bukan ugutan tapi amaran! segala kerjasama adalah amat dihargai ;D

Monday, January 19, 2009

hi matahariku....

hari ini hari yg sama seperti hari-hari yang berlaku dalam hidupku...

cuma hari ini aku kluar ngan adik....

ktorg pg mines...firstly ktorg maen boling n then ktorg g karaoke...

mmg best ktorg jalan....mcm2 yg ktorg bli......cuma transport je yg menghabiskan masa ktorg...

we waiting for the bus nearly about 4 hours....it was like a journey from kl to johore...

n then I arrived at home 15 minutes nearly to 6 p.m.

mama called me n asked when I want to arrive home....I explained to my mom it was not my fault,it was pak cik bus fault.....(bole ke dia hisap rokok smpi dua batang????sedangkan passangers tgh tunggu diaaa????)....this is our malaysian habits......

By the way, on d way back dalam bas ada satu kjadian berlaku.....

mse bus stop at btu 9....rafiq was there......urghhhh....(dlm hatiku berkata:masyaallah mcm mane ni adik n rafiq????)....rafiq tgur aku,aku pun mcm biasa senyum la kat dia...ktorg pun borak2 la cket.....tapi aku dlm dilemmma bcoz adik senyap jer.... untuk mengelakkan keadaan jadi tegang aku juz layan je la rafiq.....pa2 sampi kat bus stop umah aku......suddenly,I meet with juria n his bro,issa....diorang bru blik dari umah suhaili.......n she tell me,this wednesday she n farra plan to celebrate ecah burfday at mamak stall....and she invite me....I just answered OK n tell she if anything just inform me via sms....that's it for today....





*i'm sorry if i wrote in broken english..im still learn it....

2 comments:

rafiqRAKUSS said...

adoii. layan aku secara terpaksa ke cik japilla?

sofiera said...

xla...hehehe kan aku kat5a aku dlm dilemma...hahaha