My photo
Everything I'm not,made me who I am.I'm wearing kaca mata to see LIFE. I'm also a daughter and a student.being a twenty is not easy as you think!this is my blog so it follows my rules! sila pakai kaca mata hitam anda bila lawat ini blog ;D sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan dan jalan cerita yg terkandung dalam blog ini sila tekan kotak X yg berwarna merah disebelah atas kanan anda. dan jika ada mahu jadi FOLLOWER saya sila scroll sampai bawah ye.ini bukan ugutan tapi amaran! segala kerjasama adalah amat dihargai ;D

Thursday, August 11, 2011

222. alhamdulillah tapi ....

Assalamualaikum kawan kawan.

agak dah lama aku tak update blog aku ni. almaklumlah puasa kan? lagi pun tak banyak cerita menarik untuk di pra tonton kan kepada kalian semua :D sementara menunggu nunggu waktu untuk berbuka puasa ni aku nak bagi tahu dua perkara kat sini.

First, alhamdulillah dengan izinnya dan berkat kesungguhan aku dah dapat lesen "P".ceyh ayat tak leh nak belah :) syukur sangat sangat weyh sebab bukan senang untuk aku mendapatkan lesen "P" tu. allah saja lah yang tahu betapa azabnya aku untuk meluluskan diri. anyway thanks untuk pakcik makcik yang mengajar aku sepanjang aku belajar di Akademi Memandu Ngah :D tak lupa jugak kepada mama yang sanggup berpanas menghantar menunngu dan membawa aku balik :D tenkiu mama.

Secondly, dalam beberapa hari ni sibuk penghuni penghuni KOLEJ MELATI memperkatakan tentang bilik yang mereka dapat untuk sem depan. seperti biasa nama aku pasti akan lambat di update. tapi alhamdulillah aku dah dapat gak tahu bilik aku nombor berapa. okay serious tingkat 6? grrrrr memang la ada lift tapi kalo rosak? mati aku weyh. HAHA nak basuh baju lagi. dah la mesin tingkat bawah lak tu.oh damn it. tapi alhamdulillah lah dapat :)


slip pra daftar ni kena print
kalau tak kena tarik balik lah kemudahan tu

banyak duit kena pakai ni.
yuran + kolej= $$$$$.
juling mata kejap.

No comments: