My photo
Everything I'm not,made me who I am.I'm wearing kaca mata to see LIFE. I'm also a daughter and a student.being a twenty is not easy as you think!this is my blog so it follows my rules! sila pakai kaca mata hitam anda bila lawat ini blog ;D sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan dan jalan cerita yg terkandung dalam blog ini sila tekan kotak X yg berwarna merah disebelah atas kanan anda. dan jika ada mahu jadi FOLLOWER saya sila scroll sampai bawah ye.ini bukan ugutan tapi amaran! segala kerjasama adalah amat dihargai ;D

Friday, July 1, 2011

206. oh my TOMOK!

hye bloggers!

sambil aku nguyah nguyah maggie tadi +minum airnescafe mama yang sedap ni aku berjogging ke belog belog orang konon nya nak kuruskan badanlah setelah mentekakdarah then aku terjumpa satu video ni yang buat aku PENGSAN lah. terus aku amik keputusan untuk post video yang sangat sweet gila bagai ni kat blog aku walaupun hatiku kecewa ku rela kan jua *okay sumpah nak mintak PELEMPANG+FREEKICK*;



::video PRE-WED TOMOK::

TUHAN jadikan kita berbeza beza
tapi TUHAN jadikan CINTA supaya kita bersatu

WANITA jangan dibilang CANTIK
tapi bilang dia SANGAT CANTIK

WANITA dijadikan atas nama CINTA
kalo kita cari pasti jumpa
tapi jumpa yang macam mana?
kita yang buat pilihan

keindahan WANITA tiada sapa yang tahu
tapi yang pasti DIA tetap indah

PENANTIAN ini pasti akan membuahkan HASIL
CINTA tak akan datang tanpa DICARI ;D

okay sumpah nak nangis bila dengar cakap AYAT AYAT itu!
sweet nye merekaaaaaa.sumpah jeles sampai takde selera nak makan!

OOMMDD help me!
putus cinta dengan TOMOK ;D
HAHA

2 comments:

a r i l said...

haha..smpai xde selera nak makan lak dia..haha

japilla said...

cakap je takde selera nak makan tapi mulut dok nguyah jugak :D