My photo
Everything I'm not,made me who I am.I'm wearing kaca mata to see LIFE. I'm also a daughter and a student.being a twenty is not easy as you think!this is my blog so it follows my rules! sila pakai kaca mata hitam anda bila lawat ini blog ;D sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan dan jalan cerita yg terkandung dalam blog ini sila tekan kotak X yg berwarna merah disebelah atas kanan anda. dan jika ada mahu jadi FOLLOWER saya sila scroll sampai bawah ye.ini bukan ugutan tapi amaran! segala kerjasama adalah amat dihargai ;D

Saturday, February 5, 2011

anwar hadi..siapa itu??

oh jangan terkejut pagi pagi BUTA ini :)
mmg aku sengaja buat entry yg KEDUA ni selepas entry yg PERTAMA td :)
ok back to the point

oh siapakah ANWAR HADI yg aku tulis kat title entry aku tuh??
boyfie aku kah??

oh TIDAK sama sekali :)
aku pun kurang kenal siapakah pemilik nama ANWAR HADI
aku boleh tau pun bila aku berBLOGWALKING ke belog belog orang then aku terbaca satu entry ini yg mempekenalkan siapa ANWAR HADI ini :)
oh rupanya beliau adalah salah seorang manusia yg merakamkan beliau punya VIDEO dan meletakkannya di kotak simpanan YOUTUBE
oh EXCITED nya aku nak tengok apa yang beliau rakamkan

ADAKAH VIDEO SEPERTI CIKGU SHIDA??
ADAKAH BELIAU MELETAKKAN VIDEO SEPERTI PAKU DAN BELACAN?

oh dia pun lebih kurang sama dengan mereka tapi dia suka membicarakan tentang CURRENT ISSUE atau apa sahaja yg beliau nak cakap :)

bila aku lihat dan tonton VIDEO ANWAR HADI ni aku pun mula la tersengih sengih sendirian
-ngeeeeeeee-
bukannya aku BERANGAN okayyy!!
tapi aku terpikat dengan cara dia membuat video
gayanya sungguh bersahaja dan amat MENARIK bg aku
cara PEMIKIRAN si ANWAR HADI ni pun mmg KREATIF dan KREATIS!

tiba tiba aku pun tertanya tanya pada diri aku sendiri
macam mana ye orang orang seperti mereka ini boleh membuat VIDEO dan ada yg menulis di BLOG dengan KREATIF sekali
kadang kadang aku teringin juga berjumpa dengan mereka mereka yg KREATIF dan KREATIS yg membuat video yg melontarkan pendapat atau bakat dan mereka yang menulis dalam bentuk BLOG bagaimana cara mereka mengembangkan IDEA mereka dengan bersahaja tetapi menarik untuk DITONTON dan DIBACA??
kadang kadang JELES juga dengan mereka sebab MEREKA SANGATLAH UNIK!!!

OH SUMPAH TERINGIN SANGAT NAK JADI MACAM KORANG!!
*oh jeles habis!*

okay malas nak membebel panjang panjang
:nah VIDEO SI MAMAT ANWAR HADI YG UNIK ini:



salah satu VIDEO beliau yag aku SUKA :D
*suka cara dia cakap I REST THE CASE!*

kalau anda anda dan anda nak tengok VIDEO beliau yg INTRESTING itu korang pegi je kat YOUTUBE then search ANWAR HADI okay!!

OR

korang boleh pergi ke BLOG ANWAR HADI
LAMAN TULIS TULIS ANWAR HADI
.end.

nota kaki untuk si jejaka bernama ANWAR HADI:
oh jangan lupa belanja aku MCD sebab aku tulis entry pasal kau!!
haha just kidding :D

2 comments:

AYAI said...

anwar hadi hebat!! btw..nice blog..followed :D u better ltak shoutbox..easy to communicate :D thanks

japilla said...

owh thanks ayai for the comment! okay insyaallah i will put it later :) and thanks for being my FOLLOWER! :)