My photo
Everything I'm not,made me who I am.I'm wearing kaca mata to see LIFE. I'm also a daughter and a student.being a twenty is not easy as you think!this is my blog so it follows my rules! sila pakai kaca mata hitam anda bila lawat ini blog ;D sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan dan jalan cerita yg terkandung dalam blog ini sila tekan kotak X yg berwarna merah disebelah atas kanan anda. dan jika ada mahu jadi FOLLOWER saya sila scroll sampai bawah ye.ini bukan ugutan tapi amaran! segala kerjasama adalah amat dihargai ;D

Thursday, October 7, 2010

hidup is life;life itu hidup

heiii blogggggg....ape khabarrr ye sayanggg ;D sorry kerana saya dah lupakan awak ye my sayang..almaklumlah terlalu busyy sangattt.. anyway pejam celik pejam celik pejammmm pejaaamm celik celik dah setahun setengah rupanyaaa..kejap saja masa yg berlalu..bila diingat balik time kat kuantan dulu rasa nak nangis pun ada rasa geram pun ada rasa sedih pun ada rasa sayang pun ada..macam macam rasa la ada...hrmm tapi nak buat mcm mane setiap pertemuan pasti ada perpisahannn kan..so let bygone be bygone..tapi yg pasti i'll be missing each time when I was there ;'( ok lahhh tak mau sedih sedih cepat kesat air mata anda sekarangg japilla... sob sob sob
disebabkan sekarang ini saya adalah PENANAM LEMAK yg terhormat so I was thinking untuk kembali mengaktifkan diri untuk berblogggg...tapi nampaknya idea ini sudah tanduss so redah je la apa yg saya rasa nak tulis lgpun this is mine right?? tapi sometimes jeles gak bila lihat lihat jeling jeling kat blog oraang mcm best je bila baca blog dorg...intresting sungguh..terasa lak blog sendiri mcm RUBBISH!! haha tapi tak pelah yg pasti ape yg ditulis disini adalah luahan rasa derita jiwa ku..ahah drama la pulak tengah tengah malam ni.. hihi so apart from being PENANAM LEMAK yg terhormat saya jugak ada new job iaitu STALKER FB orangg HAHA.. tak kira la siapa siapa pun orangnyaaaa.. syoookkk jugak tapi ade jugak yg membuatkan **** ini sakit..nak wat camne sape suruh *awak* STALK FB orangg... serve ur right laa.. muahahha tapi what can I say is macam macam perangai orang kannn.. itulah LIFE namanyaaa ;D and shhshh its a secret then...secret apekah itu??haha actually dlm ramai ramai FB org yg fira STALK.. nak tau FB sape??tak payah la.. nama lago rahsiaaa..payah lak nnti klo org tu dapat tau HAHAHA and obviously bila STALK that particular person FB my perception towards something is totally change ; cukuplah sekadar itu saja yg mampu fira bgtau HAHA
*ketawa tak ikhlas macam tu lah*
takpelah just a simple pesan to that particular person from me :
i'm so sorry for STALKING ur FB..but it has become one of my habit ;D
and
....................................
tenkiuuu
ok next..
ape next next haa??
next story lah NGOK NGEK ;D
ok la latest story about me if u all nak tau..*sape u all tu ye??*
sape sape jelaaa yg baca blog saya klo adee ;
tommoroww i got a kursus KPP at surfine.. i dont really know KPP is stand for whatt..but I just cakap it stand for KURSUS PRA PERKAHWINAN..haha lawak sungguh walhal ianya hanya berkaitan ngn DRIVING lesen la..ahaha
semoga berjaya FIRA ;)
aja aja FIGHTING okayyy!!
now I'm listening to my new favourite songsss;)
recently I got sevral new favourte songss
which are:
JUST THE WAY YOU ARE
LOVE THE WAY YOU LIE
and
SENYUM
tiga tiga lagu ni sangat sedap...
but I do really hope in future there is SOMEONE yg akan nyanyi JUST THE WAY YOU ARE untuk saya..really love that song damn muchh ;D lyrics nye sangat sangat SUPERB laaah..
hahaha
teruskan mimpi kau firaaaa
jangan mimpi lah weiii
dah dah pergi tidurrr
esok mau dengar ceramahh lagiii
okayyy but let me finish dulu mendengar SAM TSUI menyayi lagu tuuuu ;)
*when I see ur face there's not a thing I would change cause u're amazing*
*JUST THE WAY YOU ARE*
*and when u're smile the world stop and stare for a while cause u're amazing*
*JUST THE WAY YOU ARE*
current mood : sumpahhh RINDDUU ;C

2 comments:

pejal said...

bhaha..
fb spe yg jdi medan stalker ko..
bhahha

japilla said...

haha pejal biarlah rahsiaaaa ;D yg pasti bukan FB kauuu!! HAHAHA