My photo
Everything I'm not,made me who I am.I'm wearing kaca mata to see LIFE. I'm also a daughter and a student.being a twenty is not easy as you think!this is my blog so it follows my rules! sila pakai kaca mata hitam anda bila lawat ini blog ;D sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan dan jalan cerita yg terkandung dalam blog ini sila tekan kotak X yg berwarna merah disebelah atas kanan anda. dan jika ada mahu jadi FOLLOWER saya sila scroll sampai bawah ye.ini bukan ugutan tapi amaran! segala kerjasama adalah amat dihargai ;D

Thursday, July 8, 2010

lost

holaaaa ::)
ermm...xtaula mcm mane nak describe perasaan sy ariniii...tp apa yg pastii sy sgt sgt sgt sedihhhh....waaa semuanyaaa pasal muetttt...membazir kot RM 6o...klo la aku tau xpayah amik pun xpeee....buang mase,tenaga dan wang ajeee....band 3 jugak aku dapatttt...ermmm mmg sah la aku bodohhhh xtau nak berbahasa inggerisss ::( nak menyumpah seranah xde gunaaaaa ...redhaaa je la.... pagi-pagi lagi bikin ati ni xsenang duduk..mmg terbaik la....pikir punye pikir at last aku amik gak kputusan untuk check resulttt:: ape yg pasti kputusannye mmg telah dijangkaaaa sejakkk berkurunnn kot....mmg tak ade ati la nak nangisssss ;;( after dapat tau resulttt je trus mesej my mommm::
adik::
mama, i just got band 3 for muet ::( sorryyy
mama::
nak wat cmner,jgn putus asa,kuatkan semangat truskan belajar, ikut nasihat pesyarah, buat pilihan terbaik,
insyALLAH adik akan berjaya::)
thanx mama untuk kata-kata ituuu...rase nak *hugs* mamaaaa tp jauh la lakkk::) adik tau mama kecewaa...tp adik sendiri pun kecewaaa dgn diri adikkkk....waaaaaaaa **rasa diri ni bodohhh sgttt jeee weiiii** tp xpeee firaaaa, kuatkan semangatt kammmuuuu... xbermakna kamuu xdapat MUET band 4 kamuu xleh berjayaaa...maybe LAW bukan untukkk kammuuu...pasti ade hikmahnyeee disebalik ape yg terjadi...just believe in urself firaa.....okayyy..tp td mmg down gilerrrr la....balikkk-balikkk kelasss je trus tidoooo..pnatt sgttt ariniii da la jadual full gileeee...tambah pulakkkk dengan jiwa yg kacauuu.... waaa sumpah nak nangis weiii...tp xde hati plak nak nangis sb da ketandusan air mataaaa...ok la malas daa nk pikir pasal muettt tu...bersyukur je laaa dgnnn result yg dapaatttt tuuu...okayyy stop talkingg about thattt...td kitorggg g umahhh PAK CIK ALONG...terimaa kasihhh jemput kami ke rumahhh kamuuu...susahh-susahh jeee...sumpahhh mmg sgt malu kott tdddd...THANX a lott yeaaa::)tp sblm kitorgggg pg umah along td kitorg anta MAK CIK ANIS kat terminall...bubyee anisss...seriously jeles ngn anis sb dapat balikkk::(( waaa sedihhh lgggg::( ok then kitorg pg umah alongg::) baliok tepat-tepat kul 11..hebat tak kamiii::) time management yg sgt bagus..hahahha
pitcha dibawah ini adalah puding yg ditapau oleh along untuk kami
::)
TERIMA KASIH
untuk makluman
puding ini abes dimakan oleh MAK CIK FARAHHH
sehingga menjilat jari la beliau makannn
hahahha

end posttt
::)

2 comments:

tentang diriku said...

amboi2..cik farah makn x ingat anis pun..heheheh..
korang kat sane..jg diri tau,,jgn nakal2..nanti mak tiri marah..

japilla said...

ahahaha anisssss::) bkn tak ingat anis jeee kami pun dia xingattt..ahahahha baik mak tiriii::) jgn risauu yeaa::)