My photo
Everything I'm not,made me who I am.I'm wearing kaca mata to see LIFE. I'm also a daughter and a student.being a twenty is not easy as you think!this is my blog so it follows my rules! sila pakai kaca mata hitam anda bila lawat ini blog ;D sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan dan jalan cerita yg terkandung dalam blog ini sila tekan kotak X yg berwarna merah disebelah atas kanan anda. dan jika ada mahu jadi FOLLOWER saya sila scroll sampai bawah ye.ini bukan ugutan tapi amaran! segala kerjasama adalah amat dihargai ;D

Saturday, October 31, 2009

boringgggg ;C

holllaaa my lullaby blllloggggg....i'm so sorry coz xupdate this blog since i balik dr kuantan sb sem break kan...ahak.....actually i'm so lazy to update this bloggg....nothing much i can say about this semester break because as for me i'm not enjoy it.....WHY???? just because i duduk terperap kat umah je.....xde aktiviti nak buat....bole dibilang with my fingers brape kali i keluar rumah...itupun pg sma maahad hamidiah kajang for my MUET test.....than i went to my sis house for one night....then blik umah duduk terperap kat umah lagiiiii....hahahha boring kan....but what can i do......nothing.... :( then ari rabu minggu ni i went to umah orang berubat actually i pg cuma nak tmankan my sis in law and mama...dorg yg nak berubat tp terbalik plak i yg kene akhirnya..ahahahha lawak je kan siap kena wat appoinment on 9 nov lg tu...hahhaha terbaik wokkkk....lgpun nak kuar xde teman.....kawan-kawan sume nye xcuti lagi....waaaa sedihnye....miss u all guys n wish u the best for ur finallllll....ahahahhaah


i think that's all for now...



current mood: suddenly i'm thinking about iced latte+oreo biscuit+cadbury byte.......


my current boyfriend :)

KIM BUM

2 comments:

ibudutchlady said...

pirahhhhhhhhhhhhhhhh bluwekkkkkkkkkkkk

japilla said...

shut up youuuuu!!!!!!