My photo
Everything I'm not,made me who I am.I'm wearing kaca mata to see LIFE. I'm also a daughter and a student.being a twenty is not easy as you think!this is my blog so it follows my rules! sila pakai kaca mata hitam anda bila lawat ini blog ;D sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan dan jalan cerita yg terkandung dalam blog ini sila tekan kotak X yg berwarna merah disebelah atas kanan anda. dan jika ada mahu jadi FOLLOWER saya sila scroll sampai bawah ye.ini bukan ugutan tapi amaran! segala kerjasama adalah amat dihargai ;D

Tuesday, April 21, 2009

12 april 09

hye guys.....i sje je nak upload some cool pic yg di snap-snap time majlis cukur jambul my nephews muhammad darwisy aka TAIN and muhammad ersyad aka TOYIB....haha the nicknames tain and toyib was given by me....:) so the event dibuat pada 12 april 09....at my mum house la....

gambar-gambar :]
kak zah catering nanding
time: 3.03 pm

saya maksu budak budak tadika ini...
the pretiest :maksu :) hehehe
the shortest : nisa
the gendutest: aween the gurly gendut :D
the naughty one : danial anak buah ksyangan maksu ><


mereka sahabat saya

mecapub

tammmat

3 comments:

ibudutchlady said...

sonok kenduri siang mlm mandi air ujan....hahahaha.....dik xkan nih jek pic...upload la lagik....sis lom sempat upload n updet blog arrr...bzzzzzz tahap cipan...wakakakak.....bz kt facebook...jgn jeles...

YaTiE said...

aa fira upload ler byk2 sket gambo... x der pun both 'baby boys' yg bercukur jambol nyer gambo... gambo maksu nyer pulak jer yg lebih.. huhuhuhuhuhu

pinaa said...

ha'ah la, gamba kanak2 riang yg cukur jambul xde pn. hahahhahaha XP
thanks sbb jemput! (kalau x smpai bile2 pn xjumpe pakcik2 kt blakang tu)
:)