My photo
Everything I'm not,made me who I am.I'm wearing kaca mata to see LIFE. I'm also a daughter and a student.being a twenty is not easy as you think!this is my blog so it follows my rules! sila pakai kaca mata hitam anda bila lawat ini blog ;D sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan dan jalan cerita yg terkandung dalam blog ini sila tekan kotak X yg berwarna merah disebelah atas kanan anda. dan jika ada mahu jadi FOLLOWER saya sila scroll sampai bawah ye.ini bukan ugutan tapi amaran! segala kerjasama adalah amat dihargai ;D

Friday, March 6, 2009

cerah atau gelap masa depanku....????

simbol 6 di atas ni menanda 6 hari lagi result spm akan kuar...hahaha brita pagi td ckp yg result spm akan kur pada 12 mac 2009 iaitu pada ari khamis......what this thursday....ahahahahha TIDAKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!! gempak gile......honestly,i'm not ready for it.........i was thinking cerah atau gelap masa depanku......oh no.....harap sangat2 masa depan ku cerah la....kalo tidak mcm mane aku nak tempuhi hidupku............
hahha anyway lupakan pasal itu...td i bru dapat call....number dia 0342807080..i confused la kjap....sb x kenal pun that number....so i just pick up the fon....mane la tau maybe ada emergency case ke.....bila i angkat rupe2 rupenye....hahhahaha rafiq rupenya....rindunye kat ko rafiq....da lama xgaduh ngn ko....hahahaha anyway to all my bestfriends wish you the best of luck kkkkk for your spm result....:)

3 comments:

rafiqRAKUSS said...

ta yah la jual num fon ofiz ayah aku deyhh! :P

pinaa said...

bia je, japilla. padan muke. juria pn kene! wakakaka
lupe doh suare rafiq, tu yg mcm, "er, sape neh??" 0.o
HAHA

sofiera said...

hahaha yg tepon aku tu mr sham kan...hahaha ayah ko satu pjabat ngn mr sham ke????